Zuilen Onverlicht

Welkomst of bedrijfszuilen onverlicht staan voornamelijk voor bedrijfsgebouwen
om aan te geven waar de ingang is, parkeerplaatsen zijn en natuurlijk als
herkenningspunt dat het bedrijf daar gevestigd is!

Bekijk alle opties door hieronder op de knop Extra Informatie te klikken

offerteaanvragen2.jpg

 

Sluiten Meer informatie & specificaties

De ovale Zuil Basic is opgebouwd uit ons 5×10 cm vitrineprofiel. Dit is een constructie waarbij 2 aluminium sandwichpanelen bij een onverlichte toepassing of twee acrylaat opaal platen bij een verlichte toepassing(verlicht) tussen 2 staanders van het bovengenoemde 5x10cm profiel gespannen wordt. Bij de onverlichte toepassing zijn de stalen afdekkappen optioneel en bij de verlichte Zuil Basic worden er standaard stalen afdekkappen bijgeleverd in verband met de toegepaste LED verlichting. We maken gebruik van stalen afdekkappen omdat dit stevigheid geeft aan de gehele zuil en daarnaast verweren de afdekkappen lang zo snel niet als kunststof afdekkappen. De zuilen leveren wij standaard zilver geanodiseerd, maar wil je de zuil in een RAL kleur gespoten hebben, dan behoort dat natuurlijk tot de mogelijkheden.
basic zuil.jpg

 


De Zuil Jumbo heeft massief ogende profielen (185 mm) en zijn boven en onder voorzien van een stalen afdekkap. Aan beide zijden voorzien van een aluminium sandwichpaneel.
zuil jumbo.jpg
 


De vlakke zuil is opgebouwd uit een aluminium 5×10 profiel constructie waar twee gezette aluminium sandwichpanelen gezet en verlijmd worden, welke aan de zijkanten tegen elkaar gezet worden. Hierdoor krijg je een strak en mooie afgewerkte zuil. Standaard wordt de zuil voorzien van witte aluminium sandwichpanelen, maar wil je deze met zwart of geborsteld aluminium panelen toepassen, dan kan dat natuurlijk ook. Optioneel ook op één staander met voetplaat uit te voeren.
platte zuil.jpg
 


Onze Zuil Deluxe is een constructie waarbij een rondom dichtgelaste aluminium ovaal tussen twee staanders van het rond 7 cm profiel geplaatst wordt. De boven- en onderzijde zijn dus afgesloten en is een eenheid met de voorzijde. De Zuil Deluxe heeft een slanke, luxe uitstraling en is verkrijgbaar in diverse RAL kleuren. Doordat de zuil rondom dichtgelast is, heeft deze zuil geen mogelijkheid om middel LED verlicht van binnenuit verlicht te worden.
zuil delexe.jpg

Ontwerp samenstellen

Het kan soms heel lastig zijn om een goed ontwerp te maken. Wij weten dat als geen ander. Je hebt speciale programma’s nodig en je bestand moet aan allemaal eisen voldoen. Vanaf nu kunnen wij jou daar mee helpen. Van een standaard tekstontwerp tot een gepersonaliseerd ontwerp. Alles is mogelijk!

Open Ontwerp aanvragen Ik wil graag een tekstontwerp met een foto of logo

Je wilt graag een tekstontwerp met een foto of logo? Dit kunnen we voor jou realiseren maar we hebben het hier wel over maatwerk. Let dus op dat hier wel kosten aan verbonden zijn. De kosten zijn afhankelijk van het geen wat er gemaakt moet worden. is het een uitgebreid ontwerp of is het een simpel ontwerp wat in elkaar gezet moet worden. Stuur ons een voorbeeld of omschrijving met wat je wilt hebben. Hoe beter en duidelijker wij de informatie ontvangen, hoe sneller wij aan de slag kunnen. Ook kunnen wij dan een beter inzicht maken van de ontwerpkosten. Stuur via de onderstaande link ons een voorbeeld of omschrijving van het ontwerp.

Vraag offerte aan Open Offerte aanvraag product
Sluiten
Helpdesk Hulp nodig?

Bel ons bij vragen!

+31 223 673 946 info@voogdpromotions.nl
Onze klanten
  • subway-logo
  • avrotros-logo
  • center-parcs-logo
  • dominos-logo
  • eye-logo
  • vvd-logo
  • praxis-logo
  • re-max-logo
  • royal-boskalis-logo
  • rugr-logo
Bekijk wat we voor uw bedrijf kunnen doen
Open Aanmelden nieuwsbrief
Open Offerte aanvraag
Vergelijk product

Selecteer maximaal drie producten en vergelijk hun eigenschappen.

Vergelijk producten